Succesvolle deelname aan Valve World in Düsseldorf

De Valve World Expo, een toonaangevende internationale vakbeurs voor industriële kleppen en afsluiters, werd deze keer gehouden van 2 t/m 4 december 2014 in Düsseldorf, Duitsland. De 665 exposanten uit 40 landen toonden hun nieuwste technologieën, componenten en systemen uit de meest uiteenlopende segmenten op het gebied van industriële kleppen en afsluiters.

Met een duidelijke groei van het aantal bezoekers van ongeveer 18% tot 12.500 beursbezoekers uit 57 Landen ontwikkelt de Valve World zich tot een beurs van belang.

Wouter Witzel presenteerde op een gezamenlijke stand van AVK, verschillende producten en onze laatste innovatie: de Econaxe. Een nieuwe productreeks van dubbel excentrische high performance vlinderkleppen. Uiteraard waren onze ervaren verkoopcollega’s beschikbaar om bezoekers van de stand te informeren en te adviseren over al onze afsluiters.

We kijken terug op drie succesvolle beursdagen. We zijn in contact gekomen met nieuwe prospects en hebben internationale relaties ontmoet. De nadruk werd gelegd op goede gesprekken. Tenslotte bood de Valve World de gelegenheid om ons netwerk te intensiveren en nieuwe partners te zoeken.