Stagiair acceptatiecriteria

Bij Wouter Witzel hebben wij ruimte voor een enthousiaste stagiair op de afdeling QHSE.

Afdeling QHSE
Quality, Health, Safety & Environment. Dat zijn de vier pijlers waar de afdeling QHSE zicht op richt. Deze afdeling is onder andere verantwoordelijk voor het testen en beoordelen van de productkwaliteit, voor de veiligheid en gezondheid van onze mensen en voor minimale belasting van het milieu.

De opdracht
Jouw stageopdracht richt zich met name op de pijler Quality – kwaliteit. De wereld om ons heen wordt steeds kritischer en veeleisender, wat betekent dat we continu onze kwaliteit moeten blijven verbeteren om ons te blijven onderscheiden in de markt.

In onze fabriek hebben we verschillende afdelingen die allen verantwoordelijk zijn voor een deel van het productieproces. Per proces moeten onze producten aan allerlei kwaliteitseisen voldoen. Zo moet het gietwerk van onze afsluiters aan kwaliteitseisen voldoen, evenals bijvoorbeeld ons rubber en onze coating. Het is aan jou de taak om de bestaande kwaliteitseisen te vertalen naar een nieuwe opzet aan goedkeurcriteria, die het voor onze medewerkers op de werkvloer nog makkelijker maakt om de beste productkwaliteit te leveren.

Wij zoeken in jou:

  • Je zit in jaar 2 of 3 van de opleiding HBO Technische Bedrijfskunde;
  • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken;
  • Je speurt naar kansen voor verbetering en maakt dit graag bespreekbaar;
  • Je bent netjes en secuur en houdt graag overzicht in je taken;
  • Je bent resultaatgericht en houdt er van om successen te behalen.

Wat bieden wij:

  • Een internationale organisatie waar je een concrete bijdrage kan leveren aan verbeterdoelstellingen op het gebied van kwaliteit;
  • Goede begeleiding en ondersteuning in het bereiken van het gewenste resultaat, evenals ondersteuning in jouw persoonlijke ontwikkeling als individu;
  • Een leuk en dynamisch bedrijf dat altijd in ontwikkeling is.

Voor vragen en/of opmerkingen neem contact op met Bas Nijhuis, QHSE Manager.
E: b.nijhuis@wouterwitzel.nl
T: 06 10 37 27 87

[contact-form-7 id=”1838″ title=”Sollicitatieformulier (NL)”]