Posidonia 2014 zeer succesvol

De Posidonia is een internationale scheepvaartbeurs die al lang gevestigd is als één van de belangrijkste agenda-items in de scheepvaart. De Posidonia trekt zeer invloedrijke contactpersonen uit de Griekse en internationale scheepvaart gemeenschap. Ook grote bedrijven en organisaties die actief zijn in alle sectoren van de scheepvaart zijn aanwezig. De eerste internationale Posidonia-beurs vond plaats in 1969 en heeft sindsdien elke 2 jaar plaatsgevonden.

Posidonia dient niet alleen als brug tussen de internationale scheepvaart met de Griekse reders, die wereldwijd de grootste vloot hebben met meer dan 4.000 schepen, maar dient ook als platform dat internationale reders in contact met elkaar brengt over de nieuwste ontwikkelingen in de scheepvaart. Tevens biedt de beurs hen directe toegang tot het volledige scala aan de scheepvaartproducten en diensten die op de internationale scheepvaartmarkt beschikbaar zijn.

Deze editie, die van 2 – 6 juni 2014  plaatsvond, trok circa 19.500 bezoekers naar Athene. Ook dit jaar is het aantal bezoekers ten opzichte van 2012 gestegen. Het was de meest succesvolle beurs in de 45-jarige geschiedenis van Posidonia!

Net als bij de vorige edities stonden wij op de gezamenlijke stand van onze Griekse agent Technava S.A.. Wouter Witzel kan terugkijken op een succesvolle beurs en veel bezoekers hebben onze stand in Hal 3 bezocht. Er zijn interessante gesprekken gevoerd en we hebben goede contacten kunnen leggen.

Overige Posidonia feiten:

  • 1.843 standhouders
  • 93 landen
  • 21 landen paviljoens

Posidonia2014