Iedereen bij Wouter Witzel is zeer betrokken.
Niet alleen met onze afsluiters, maar vooral met het doel.
We zorgen ervoor dat we voldoen aan uw eisen en het hoogste kwaliteitniveau.
Onze mensen maken het mogelijk. In elke fase van het proces.

Missie & Visie Wouter Witzel

Leveranciers van vlinderkleppen zijn over de hele wereld te vinden. Echter, leveranciers die hun aanbiedingen kunnen aanvullen met jarenlange ervaring en knowhow, alsook bijbehorende toepassingen zijn er maar weinig. Wouter Witzel is één van hen.

Als Nederlands bedrijf opgericht in 1966, zijn we al vele jaren wereldwijd een vooraanstaand producent in ons vakgebied. Wij ontwikkelen en produceren een breed scala aan hoogwaardige vlinderkleppen en accessoires. Ons belangrijkste doel is om onze klanten te voorzien van oplossingen die zowel bij hun behoeften en als in hun budget passen. Om dit te bereiken spannen we ons in om de verschillende werelden waarin onze klanten actief zijn, te leren kennen.

Voortdurend toezicht op onze markten stelt ons in staat om innovaties te ontwikkelen die onze klanten nodig hebben om zich te onderscheiden t.o.v. hun concurrentie. Sinds 2005 is Wouter Witzel een grotendeels zelfstandige dochteronderneming van de wereldwijd bekende afsluiter conglomeraat AVK Group. Deze overname heeft nog meer aan onze kennisbank toegevoegd en tegelijkertijd stelde het ons in staat om onze service niveaus verder te verbeteren. Onze drang naar innovatie én toewijding aan ons product verklaart ook het belang dat wij hechten aan in-house engineering.

Als geen ander zijn onze eigen engineers in staat om de nodige ontwerpen te bedenken. Als producent kan Wouter Witzel ervoor zorgen dat elk product design op de best mogelijke manier is uitgevoerd. En tot slot, de expertise die we door de jaren heen hebben opgebouwd maakt ons de partner bij uitstek als u op zoek bent naar meer dan alleen een goed product. Al met al willen wij bieden wat u en uw bedrijf nodig heeft om te slagen.