Maritiem evenement Nor-Shipping in Oslo, Noorwegen

Maritiem evenement Nor-Shipping in Oslo van 2 – 5 juni 2015

De Nor-Shipping die elke twee jaar plaatsvindt in Oslo in Noorwegen, is een toonaangevende maritieme evenementweek. Het is een kwalitatief goede beurs met conferenties op hoog niveau en goede netwerkmogelijkheden in de internationale maritieme industrie. Het jaar 2015 is een bijzonder jaar voor de Nor-Shipping, het is haar 50ste verjaardag.

Nor-Shipping is een belangrijke ontmoetingsplaats voor bedrijven uit de gehele maritieme, international waardeketen. Alle betrokkenen in de scheepsbouw, evenals degenen die producten of diensten aan reders leveren zijn aanwezig.

Verspreid over zes hallen met een totaal van 22.500 m2, heeft de Nor-Shipping een makkelijke indeling voor zowel exposanten als bezoekers. De beurs beschikt over nationale paviljoens en thema-segmenten van het bedrijfsleven, zodat snel contact kan worden gemaakt met exposanten die relevant zijn voor uw bedrijf.

Wouter Witzel zal samen met onze Noorse agent Armatec aan de beurs deelnemen. Graag adviseren en informeren wij u over onze producten en mogelijkheden. We kijken ernaar uit om u op onze stand te begroeten!