Kwaliteit

Belofte van kwaliteit

Wouter Witzel is niet bang om haar klanten de beste kwaliteit te beloven als het gaat om de producten die wij leveren. Dit vertrouwen komt doordat wij zelf onze vlinderkleppen produceren en daardoor het gehele productieproces goed kunnen begeleiden. Uiteraard zijn beloftes alleen niet voldoende. Dat is de reden dat we officiële methodes en procedures hebben ontwikkeld die onze beloftes ondersteunen.

Allereerst hebben we een Quality Management System (QMS) ontwikkeld. Om aan de strengste eisen te voldoen, is dit systeem volgens ISO 9001 gecertificeerd. Het ISO certificaat dient als persoonlijke kwaliteitsgarantie, zowel technisch als organisatorisch.

Waar het allemaal op neer komt, is dat onze belofte over kwaliteit geen loze belofte is. Integendeel, je mag er vanuit gaan dat wij altijd aan de hoogste normen voldoen.

Wij willen graag erkend worden als een QHSE leider in het ontwerp, de fabricage en de levering van industriële vlinderkleppen. Dit is in lijn met onze principes op het gebied van duurzame ontwikkeling en het voldoet aan de behoeften volgens de strategie van de AVK Group.

Principes Wouter Witzel
  • Wij bieden onze klanten kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan om hen succesvol te laten zijn en om waarde aan hun bedrijf toe  te voegen.
  • Wij voeren onze activiteiten uit met respect en zorg voor het milieu, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid en gezondheid van mensen. Of dit nu medewerkers van Wouter Witzel zijn, klanten of burgers over de hele wereld.
  • We verbeteren onze bedrijfsprocessen die gelijk of hoger liggen aan de wettelijke of reglementaire eisen en relevante internationale normen.
  • Wij erkennen dat de competenties van onze medewerkers van essentieel belang zijn om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.
  • Wij zorgen voor de benodigde middelen om onze doelstellingen te bereiken.