Succesvolle deelname aan Europort Istanbul

Succesvolle deelname aan Europort Istanbul

De Europort Istanbul, een toonaangevende vakbeurs van de Turkse Maritime Sector, werd deze keer gehouden van 11 t/m 14 maart 2015 in Istanboel, Turkije. Meer dan 200 exposanten uit 30 landen toonden hun nieuwste technologieën, componenten en systemen voor de Scheepvaart en Maritieme Industrie.

De Turkse Maritieme Industry bestaat reeds meer dan 600 jaar en behoort tot de grootste scheepvaart landen ter wereld. Sinds 2005 is de handelsvloot in Turkse handen met 40% gestegen naar 2,237 schepen in januari 2013. Dit is 6.6% van de totale vloot in de wereld. Een groot deel van deze vloot is verouderd en dient binnen afzienbare tijd vervangen te worden.

Wouter Witzel presenteerde op de stand van onze Turkse agent D.O.P. Ltd verschillende producten en onze laatste innovatie: de Econaxe. Een nieuwe productreeks van dubbel excentrische high performance vlinderkleppen. In de Turkse scheepsbouw markt heeft Wouter Witzel een groot marktaandeel verworven, waar veel potentie is voor deze Econaxe. Deze beurs leende zich er uitstekend voor om nieuwe en bestaande klanten in detail te informeren over de mogelijkheden van deze afsluiter. We kijken terug op vier succesvolle beursdagen. We zijn in contact gekomen met nieuwe prospects en hebben internationale relaties ontmoet.

Stand_Istanbul2