Werken bij Wouter Witzel

Wouter Witzel is al decennia een specialist in de ontwikkeling en productie van vlinderkleppen. Wij leveren wereldwijd aan de waterbehandeling-industrie, elektriciteitscentrales, scheepsbouw, de (petro)chemische en procesindustrie en de installatiesector. Daarom bieden wij een breed scala aan van vlinderkleppen, terugslagkleppen, aandrijvingen en accessoires.

Ons bedrijf is onderdeel van de Deense AVK Group, een toonaangevend bedrijf dat flow control producten en in het bijzonder industriële afsluiters maakt. Niettemin heeft Wouter Witzel het karakter van een regionaal familiebedrijf behouden.

Ontwikkeling, engineering, productie en verkoop van onze producten vindt plaats in Losser. Meer dan 250 gekwalificeerde medewerkers zijn toegewijd om een optimale, op maat gemaakte oplossing voor elk proces te bieden. Alle afdelingen van Wouter Witzel werken continu aan verbeteracties. Om onze kennis up-to-date te houden, besteedt Wouter Witzel veel aandacht aan opleidingen voor medewerkers en biedt hen mogelijkheden voor de toekomst.

We zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde medewerkers. Ben je enthousiast over één van de openstaande vacatures, dan kun je direct via onze website solliciteren. Wil je een open sollicitatie sturen, ook dat kan. Vul het aanvraagformulier in en misschien ben jij een toekomstige werknemer van Wouter Witzel!